Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29021
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Федак, Н. В., | - |
dc.contributor.advisor | Діхтярь, А. М. | - |
dc.contributor.author | Філонова, А. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-04T14:19:08Z | - |
dc.date.available | 2023-04-04T14:19:08Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Філонова А. А. Перспективи використання олії високоолеїнового типу в технології емульсій для змащування форм і листів для випічки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Федак Н. В., Діхтярь А. М. Харків: ХДУХТ,2013. Ч. 1. С. 51. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29021 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання олії високоолеїнового типу в технології емульсій для змащування форм і листів для випічки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_50-50.pdf | 133.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.