Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29020
Назва: Перспективи використання наповнювачів капсульованих плодово-ягідних у складі десертної продукції
Автори: Тютюкова, Д. О.
Науковий керівник : Пивоваров, Є. П.
Пивоваров, П. П.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Тютюкова Д. О. Перспективи використання наповнювачів капсульованих плодово-ягідних у складі десертної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пивоваров Є. П., Пивоваров П. П. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 50.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29020
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_49-49.pdf132.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.