Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29020
Название: Перспективи використання наповнювачів капсульованих плодово-ягідних у складі десертної продукції
Авторы: Тютюкова, Д. О.
Научный руководитель: Пивоваров, Є. П.
Пивоваров, П. П.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Тютюкова Д. О. Перспективи використання наповнювачів капсульованих плодово-ягідних у складі десертної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пивоваров Є. П., Пивоваров П. П. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 50.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29020
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_49-49.pdf132.72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.