Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29013
Назва: Розробка технології м′ясних напівфабрикатів із гранульованими наповнювачами
Автори: Солдатенко, Т. С.
Мороз, О. В.
Науковий керівник : Бреславець, Т. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Солдатенко Т. С., Мороз О. В. Розробка технології м′ясних напівфабрикатів із гранульованими наповнювачами. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Бреславець Т. В. Харків: ХДУХТ,2013. Ч. 1. С. 46.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29013
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_45-45.pdf132.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.