Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29013
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБреславець, Т. В.-
dc.contributor.authorСолдатенко, Т. С.-
dc.contributor.authorМороз, О. В.-
dc.date.accessioned2023-04-04T13:29:08Z-
dc.date.available2023-04-04T13:29:08Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСолдатенко Т. С., Мороз О. В. Розробка технології м′ясних напівфабрикатів із гранульованими наповнювачами. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Бреславець Т. В. Харків: ХДУХТ,2013. Ч. 1. С. 46.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29013-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка технології м′ясних напівфабрикатів із гранульованими наповнювачамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_45-45.pdf132.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.