Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29007
Название: Використання соняшникової олії високоолеїнового типу в технології соусів функціонального призначення
Авторы: Нижник, Є. В.
Научный руководитель: Федак, Н. В.
Діхтярь, А. М.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Нижник Є. В. Використання соняшникової олії високоолеїнового типу в технології соусів функціонального призначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Федак Н. В., Діхтярь А. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 41.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29007
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_40-40.pdf132.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.