Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29007
Title: Використання соняшникової олії високоолеїнового типу в технології соусів функціонального призначення
Authors: Нижник, Є. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Федак, Н. В.
Діхтярь, А. М.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нижник Є. В. Використання соняшникової олії високоолеїнового типу в технології соусів функціонального призначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Федак Н. В., Діхтярь А. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 41.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29007
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_40-40.pdf132.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.