Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29006
Название: Дослідження в'язкості розчинів альгінату натрію. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
Авторы: Нечепуренко, К. Б.
Наумова, О. О.
Научный руководитель: Пивоваров, П. П.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Нечепуренко К. Б., Наумова О. О. Дослідження в'язкості розчинів альгінату натрію. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пивоваров П. П. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 40.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29006
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_39-39.pdf132.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.