Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29006
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorНечепуренко, К. Б.-
dc.contributor.authorНаумова, О. О.-
dc.date.accessioned2023-04-04T13:09:47Z-
dc.date.available2023-04-04T13:09:47Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationНечепуренко К. Б., Наумова О. О. Дослідження в'язкості розчинів альгінату натрію. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пивоваров П. П. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 40.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29006-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження в'язкості розчинів альгінату натрію. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_39-39.pdf132.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.