Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2009
Випуск 2 (10)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Моделювання рецептурного складу паштетів, виготовлених з використанням НКХ та еламіну
Головко, Т. М.
;
Полевич, В. В.
2009
Перспективи використання еламіну під час виробництва зефіру
Дюкарева, Г. І.
;
Білецька, Я. О.
2009
Покращення структурно-механічних характеристик морозива з добавками тваринного та рослинного походження
Чуйко, А. М.
;
Шевченко, О. Є.
;
Дюкарева, Г. І.
;
Томашевська, Р. Я.
2009
Визначення впливу НКХ та еламіну на жироутримуючі характеристики паштетів та стійкість паштетної емульсії
Дюкарева, Г. І.
;
Головко, Т. М.
;
Серік, М. Л.
Discover
Author
3
Дюкарева, Г. І.
2
Головко, Т. М.
1
Білецька, Я. О.
1
Полевич, В. В.
1
Серік, М. Л.
1
Томашевська, Р. Я.
1
Чуйко, А. М.
1
Шевченко, О. Є.
Subject
2
паштети
1
біоорганічні сполуки кальцію
1
зефір
1
ламінарії
1
молочно білковий концентрат (копр...
1
морозиво
1
напівфабрикат кістковий харчовий ...
1
паштетна емульсія
1
піноздатність білка
1
сполуки кальцію та йоду
.
next >
Date issued
4
2009
Has File(s)
4
true