Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28964
Назва: | Шляхи та етапи створення раціонів харчування для профілактики та лікування хвороб, залежних від вмісту кальцію |
Автори: | Черевко, О.І. Михайлов, В.М. Крутовий, Ж.А. |
Дата публікації: | 19-тра-2011 |
Бібліографічний опис: | Черевко О.І., Михайлов В.М., Крутовий Ж.А. Шляхи та етапи створення раціонів харчування для профілактики та лікування хвороб, залежних від вмісту кальцію. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 7-9 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28964 |
Розташовується у зібраннях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-7-9.pdf | 198.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.