Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28964
Название: | Шляхи та етапи створення раціонів харчування для профілактики та лікування хвороб, залежних від вмісту кальцію |
Авторы: | Черевко, О.І. Михайлов, В.М. Крутовий, Ж.А. |
Дата публикации: | 19-мая-2011 |
Библиографическое описание: | Черевко О.І., Михайлов В.М., Крутовий Ж.А. Шляхи та етапи створення раціонів харчування для профілактики та лікування хвороб, залежних від вмісту кальцію. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 7-9 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28964 |
Располагается в коллекциях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-7-9.pdf | 198.08 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.