Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28964
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О.І.-
dc.contributor.authorМихайлов, В.М.-
dc.contributor.authorКрутовий, Ж.А.-
dc.date.accessioned2023-04-03T22:15:11Z-
dc.date.available2023-04-03T22:15:11Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationЧеревко О.І., Михайлов В.М., Крутовий Ж.А. Шляхи та етапи створення раціонів харчування для профілактики та лікування хвороб, залежних від вмісту кальцію. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 7-9uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28964-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleШляхи та етапи створення раціонів харчування для профілактики та лікування хвороб, залежних від вмісту кальціюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-7-9.pdf198.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.