Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28964
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, О.І. | - |
dc.contributor.author | Михайлов, В.М. | - |
dc.contributor.author | Крутовий, Ж.А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-03T22:15:11Z | - |
dc.date.available | 2023-04-03T22:15:11Z | - |
dc.date.issued | 2011-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Черевко О.І., Михайлов В.М., Крутовий Ж.А. Шляхи та етапи створення раціонів харчування для профілактики та лікування хвороб, залежних від вмісту кальцію. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 7-9 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28964 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.title | Шляхи та етапи створення раціонів харчування для профілактики та лікування хвороб, залежних від вмісту кальцію | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-7-9.pdf | 198.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.