Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28892
Название: Термостійка начинка для кондитерських та кулінарних виробів на основі пектину
Авторы: Маркович, Я. С.
Любенко, Г. Д.
Научный руководитель: Перцевой, Ф. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Маркович Я. С., Любенко Г. Д. Термостійка начинка для кондитерських та кулінарних виробів на основі пектину. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Перцевой Ф. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 31.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28892
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_30-30.pdf141.36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.