Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28892
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorМаркович, Я. С.-
dc.contributor.authorЛюбенко, Г. Д.-
dc.date.accessioned2023-04-03T07:07:50Z-
dc.date.available2023-04-03T07:07:50Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМаркович Я. С., Любенко Г. Д. Термостійка начинка для кондитерських та кулінарних виробів на основі пектину. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Перцевой Ф. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 31.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28892-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТермостійка начинка для кондитерських та кулінарних виробів на основі пектинуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_30-30.pdf141.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.