Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28881
Title: Використання покращувачів борошна в технології виробів із прісного тіста
Authors: Коренева, І. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Юрченко, С. Л.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Коренева І. М. Використання покращувачів борошна в технології виробів із прісного тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Юрченко С. Л. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 25.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28881
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_24-24.pdf132.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.