Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28881
Название: Використання покращувачів борошна в технології виробів із прісного тіста
Авторы: Коренева, І. М.
Научный руководитель: Юрченко, С. Л.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Коренева І. М. Використання покращувачів борошна в технології виробів із прісного тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Юрченко С. Л. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 25.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28881
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_24-24.pdf132.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.