Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28707
Назва: Визначення реологічних властивостей багатокомпонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини
Автори: Харлап, М. Д.
Резнік, І. О.
Романов, І. П.
Горшков, М. І.
Дата публікації: 25-кві-2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Харлап М. Д., Резнік І. О., Романов І. П., Горшков М. І. Визначення реологічних властивостей багатокомпонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Черевко О. І., Кіптела Л. В., Постольнік Д. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 52
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28707
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-52.pdf147.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.