Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28707
Название: Визначення реологічних властивостей багатокомпонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини
Авторы: Харлап, М. Д.
Резнік, І. О.
Романов, І. П.
Горшков, М. І.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Харлап М. Д., Резнік І. О., Романов І. П., Горшков М. І. Визначення реологічних властивостей багатокомпонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Черевко О. І., Кіптела Л. В., Постольнік Д. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 52
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28707
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-52.pdf147.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.