Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28707
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХарлап, М. Д.-
dc.contributor.authorРезнік, І. О.-
dc.contributor.authorРоманов, І. П.-
dc.contributor.authorГоршков, М. І.-
dc.date.accessioned2023-03-31T07:15:44Z-
dc.date.available2023-03-31T07:15:44Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationХарлап М. Д., Резнік І. О., Романов І. П., Горшков М. І. Визначення реологічних властивостей багатокомпонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Черевко О. І., Кіптела Л. В., Постольнік Д. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 52uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28707-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВизначення реологічних властивостей багатокомпонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировиниuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-52.pdf147.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.