Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28651
Назва: Розширення асортименту десертів із пінною структурою з використанням нетрадиційної сировини
Автори: Клименко, А. В.
Науковий керівник : Журавльов, С. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Клименко А. В. Розширення асортименту десертів із пінною структурою з використанням нетрадиційної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. . Журавльов С. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 22.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28651
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_21-21.pdf158.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.