Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28651
Название: Розширення асортименту десертів із пінною структурою з використанням нетрадиційної сировини
Авторы: Клименко, А. В.
Научный руководитель: Журавльов, С. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: ХДУХТ
Библиографическое описание: Клименко А. В. Розширення асортименту десертів із пінною структурою з використанням нетрадиційної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. . Журавльов С. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 22.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28651
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_21-21.pdf158.62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.