Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28648
Название: Актуальність експериментального обґрунтування технологічних параметрів рецептур кулінарної продукції лікувального призначення
Авторы: Кабанець, А. А.,
Стародуб, Ж. Ж.
Научный руководитель: Касілова, Л. О.,
Журавльов, С. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кабанець А. А., Стародуб Ж. Ж. Актуальність експериментального обґрунтування технологічних параметрів рецептур кулінарної продукції лікувального призначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Касілова Л. О., Журавльов С. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 19.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28648
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_18-18.pdf158.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.