Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28648
Название: | Актуальність експериментального обґрунтування технологічних параметрів рецептур кулінарної продукції лікувального призначення |
Авторы: | Кабанець, А. А., Стародуб, Ж. Ж. |
Научный руководитель: | Касілова, Л. О., Журавльов, С. В. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Кабанець А. А., Стародуб Ж. Ж. Актуальність експериментального обґрунтування технологічних параметрів рецептур кулінарної продукції лікувального призначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Касілова Л. О., Журавльов С. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 19. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28648 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_18-18.pdf | 158.63 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.