Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28648
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКасілова, Л. О.,-
dc.contributor.advisorЖуравльов, С. В.-
dc.contributor.authorКабанець, А. А.,-
dc.contributor.authorСтародуб, Ж. Ж.-
dc.date.accessioned2023-03-30T07:31:29Z-
dc.date.available2023-03-30T07:31:29Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКабанець А. А., Стародуб Ж. Ж. Актуальність експериментального обґрунтування технологічних параметрів рецептур кулінарної продукції лікувального призначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Касілова Л. О., Журавльов С. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 19.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28648-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleАктуальність експериментального обґрунтування технологічних параметрів рецептур кулінарної продукції лікувального призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_18-18.pdf158.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.