Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28648
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Касілова, Л. О., | - |
dc.contributor.advisor | Журавльов, С. В. | - |
dc.contributor.author | Кабанець, А. А., | - |
dc.contributor.author | Стародуб, Ж. Ж. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-30T07:31:29Z | - |
dc.date.available | 2023-03-30T07:31:29Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Кабанець А. А., Стародуб Ж. Ж. Актуальність експериментального обґрунтування технологічних параметрів рецептур кулінарної продукції лікувального призначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Касілова Л. О., Журавльов С. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 19. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28648 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Актуальність експериментального обґрунтування технологічних параметрів рецептур кулінарної продукції лікувального призначення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_18-18.pdf | 158.63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.