Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28648
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Касілова, Л. О., | - |
dc.contributor.advisor | Журавльов, С. В. | - |
dc.contributor.author | Кабанець, А. А., | - |
dc.contributor.author | Стародуб, Ж. Ж. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-30T07:31:29Z | - |
dc.date.available | 2023-03-30T07:31:29Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Кабанець А. А., Стародуб Ж. Ж. Актуальність експериментального обґрунтування технологічних параметрів рецептур кулінарної продукції лікувального призначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Касілова Л. О., Журавльов С. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 19. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28648 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Актуальність експериментального обґрунтування технологічних параметрів рецептур кулінарної продукції лікувального призначення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_18-18.pdf | 158.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.