Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28646
Название: Використання способу «sous vide» в технології кулінарної продукції на основі сировини тваринного походження
Авторы: Іграшова, Н. С.
Научный руководитель: Бреславець, Т. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: ХДУХТ
Библиографическое описание: Іграшова Н. С. Використання способу «sous vide» в технології кулінарної продукції на основі сировини тваринного походження. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Бреславець Т. В.Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 18.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28646
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_17-17.pdf132.66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.