Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28646
Название: | Використання способу «sous vide» в технології кулінарної продукції на основі сировини тваринного походження |
Авторы: | Іграшова, Н. С. |
Научный руководитель: | Бреславець, Т. В. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Іграшова Н. С. Використання способу «sous vide» в технології кулінарної продукції на основі сировини тваринного походження. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Бреславець Т. В.Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 18. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28646 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_17-17.pdf | 132.66 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.