Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28646
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБреславець, Т. В.-
dc.contributor.authorІграшова, Н. С.-
dc.date.accessioned2023-03-30T07:28:29Z-
dc.date.available2023-03-30T07:28:29Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationІграшова Н. С. Використання способу «sous vide» в технології кулінарної продукції на основі сировини тваринного походження. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Бреславець Т. В.Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 18.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28646-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання способу «sous vide» в технології кулінарної продукції на основі сировини тваринного походженняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_17-17.pdf132.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.