Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28641
Назва: Перспективи отримання капсульованих видів олії на основі іонотропних полісахаридів
Автори: Журба, А. В.,
Коротаєва, Є. О.
Науковий керівник : Пивоваров, П. П.
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Журба А. В., Коротаєва Є. О. Перспективи отримання капсульованих видів олії на основі іонотропних полісахаридів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пивоваров П. П. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 14.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28641
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_13-13.pdf132.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.