Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28641
Название: Перспективи отримання капсульованих видів олії на основі іонотропних полісахаридів
Авторы: Журба, А. В.,
Коротаєва, Є. О.
Научный руководитель: Пивоваров, П. П.
Дата публикации: 2013
Издательство: ХДУХТ
Библиографическое описание: Журба А. В., Коротаєва Є. О. Перспективи отримання капсульованих видів олії на основі іонотропних полісахаридів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пивоваров П. П. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 14.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28641
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_13-13.pdf132.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.