Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28640
Назва: | Використання маринадів у технології приготування страв із м’яса |
Автори: | Горяний, Ю. М Сороколат, Н. В. |
Науковий керівник : | Ощипок, І. М. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Горяний Ю. М. Використання маринадів у технології приготування страв із м’яса. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Сороколат Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 13. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28640 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_12-12.pdf | 133.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.