Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28640
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorОщипок, І. М.-
dc.contributor.authorГоряний, Ю. М-
dc.contributor.authorСороколат, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-03-30T07:14:37Z-
dc.date.available2023-03-30T07:14:37Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГоряний Ю. М. Використання маринадів у технології приготування страв із м’яса. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Сороколат Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 13.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28640-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання маринадів у технології приготування страв із м’ясаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_12-12.pdf133.28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.