Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28633
Назва: Діагностика технології структурованих десертів із використанням вторинної молочної сировини
Автори: Галоян, А. Г.
Вернигора, Д. Л.
Науковий керівник : Федак, Н. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Галоян А. Г., Вернигора Д. Л. Діагностика технології структурованих десертів із використанням вторинної молочної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Федак Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 10.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28633
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_9-9.pdf132.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.