Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28633
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorФедак, Н. В.-
dc.contributor.authorГалоян, А. Г.-
dc.contributor.authorВернигора, Д. Л.-
dc.date.accessioned2023-03-30T07:05:33Z-
dc.date.available2023-03-30T07:05:33Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГалоян А. Г., Вернигора Д. Л. Діагностика технології структурованих десертів із використанням вторинної молочної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Федак Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 10.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28633-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleДіагностика технології структурованих десертів із використанням вторинної молочної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_9-9.pdf132.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.