Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28629
Назва: Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектину
Автори: Будаєва, А. І.
Науковий керівник : Любенко, Г. Д.
Місце роботи: Перцевой, Ф. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Будаєва А. І., Любенко Г. Д. Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектину . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Перцевой Ф. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 6.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28629
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_5-5.pdf140.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.