Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28629
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛюбенко, Г. Д.-
dc.contributor.authorБудаєва, А. І.-
dc.date.accessioned2023-03-30T06:48:30Z-
dc.date.available2023-03-30T06:48:30Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБудаєва А. І., Любенко Г. Д. Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектину . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Перцевой Ф. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 6.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28629-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектинуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.contributor.affiliationПерцевой, Ф. В.-
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_5-5.pdf140.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.