Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28555
Назва: | Вплив дисперсійного середовища на електропровідність січених напівфабрикатів |
Автори: | Михайлов, В. М. Бабкіна, І. В. Шевченко, А. О. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Вплив дисперсійного середовища на електропровідність січених напівфабрикатів. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 37-38. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28555 |
Розташовується у зібраннях: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_16.05.13_-37-38.pdf | 236.38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.