Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28555
Назва: Вплив дисперсійного середовища на електропровідність січених напівфабрикатів
Автори: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Вплив дисперсійного середовища на електропровідність січених напівфабрикатів. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 37-38.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28555
Розташовується у зібраннях:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_16.05.13_-37-38.pdf236.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.