Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28555
Title: Вплив дисперсійного середовища на електропровідність січених напівфабрикатів
Authors: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Вплив дисперсійного середовища на електропровідність січених напівфабрикатів. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 37-38.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28555
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-37-38.pdf236.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.