Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28555
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorБабкіна, І. В.-
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.date.accessioned2023-03-28T19:14:11Z-
dc.date.available2023-03-28T19:14:11Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Вплив дисперсійного середовища на електропровідність січених напівфабрикатів. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 37-38.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28555-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВплив дисперсійного середовища на електропровідність січених напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-37-38.pdf236.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.