Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28527
Название: Застосування основного сульфату алюмінію та полігексаметиленгуанідину для очищення води та напівпродуктів у виробництві цукру
Авторы: Гусятинська, Н. А.
Чорна, Т. М.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Гусятинська Н. А., Чорна Т. М. Застосування основного сульфату алюмінію та полігексаметиленгуанідину для очищення води та напівпродуктів у виробництві цукру. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 9-10.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28527
Располагается в коллекциях:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_16.05.13_-9-10.pdf218.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.