Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28527
Title: Застосування основного сульфату алюмінію та полігексаметиленгуанідину для очищення води та напівпродуктів у виробництві цукру
Authors: Гусятинська, Н. А.
Чорна, Т. М.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гусятинська Н. А., Чорна Т. М. Застосування основного сульфату алюмінію та полігексаметиленгуанідину для очищення води та напівпродуктів у виробництві цукру. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 9-10.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28527
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-9-10.pdf218.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.