Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28527
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГусятинська, Н. А.-
dc.contributor.authorЧорна, Т. М.-
dc.date.accessioned2023-03-28T15:48:03Z-
dc.date.available2023-03-28T15:48:03Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГусятинська Н. А., Чорна Т. М. Застосування основного сульфату алюмінію та полігексаметиленгуанідину для очищення води та напівпродуктів у виробництві цукру. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 9-10.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28527-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleЗастосування основного сульфату алюмінію та полігексаметиленгуанідину для очищення води та напівпродуктів у виробництві цукруuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-9-10.pdf218.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.