Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28430
Назва: Рівень міжнародної конкурентоспроможності економіки України
Автори: Твердохліб, А. Ю.
Науковий керівник : Задорожний, Г. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Твердохліб А. Ю. Рівень міжнародної конкурентоспроможності економіки України. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Задорожний Г. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 124.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28430
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_124.pdf106.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.