Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28430
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorЗадорожний, Г. В.-
dc.contributor.authorТвердохліб, А. Ю.-
dc.date.accessioned2023-03-28T08:05:38Z-
dc.date.available2023-03-28T08:05:38Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationТвердохліб А. Ю. Рівень міжнародної конкурентоспроможності економіки України. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Задорожний Г. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 124.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28430-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРівень міжнародної конкурентоспроможності економіки Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_124.pdf106.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.