Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27964
Назва: Принципиальная схема технологической линии по производству десерта из соковых выжимков топинамбура
Автори: Атаханов, Шухратжон Нуриддинович
Маллабаев, О.
Сарибаева, Д.
Хошимова, Ж.
Холматова, М.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Атаханов Ш. Н., Маллабаев О., Сарибаева Д., Хошимова Ж., Холматова М. Принципиальная схема технологической линии по производству десерта из соковых выжимков топинамбура. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 111-112.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27964
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_111-112.pdf181.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.