Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27964
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАтаханов, Шухратжон Нуриддинович-
dc.contributor.authorМаллабаев, О.-
dc.contributor.authorСарибаева, Д.-
dc.contributor.authorХошимова, Ж.-
dc.contributor.authorХолматова, М.-
dc.date.accessioned2023-03-23T17:10:34Z-
dc.date.available2023-03-23T17:10:34Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationАтаханов Ш. Н., Маллабаев О., Сарибаева Д., Хошимова Ж., Холматова М. Принципиальная схема технологической линии по производству десерта из соковых выжимков топинамбура. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 111-112.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27964-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПринципиальная схема технологической линии по производству десерта из соковых выжимков топинамбураuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_111-112.pdf181.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.