Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27964
Title: | Принципиальная схема технологической линии по производству десерта из соковых выжимков топинамбура |
Authors: | Атаханов, Шухратжон Нуриддинович Маллабаев, О. Сарибаева, Д. Хошимова, Ж. Холматова, М. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Атаханов Ш. Н., Маллабаев О., Сарибаева Д., Хошимова Ж., Холматова М. Принципиальная схема технологической линии по производству десерта из соковых выжимков топинамбура. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 111-112. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27964 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_111-112.pdf | 181.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.