Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27712
Title: | Використання ядра соняшникового насіння та складових його переробки у виробництві харчових продуктів |
Authors: | Міскієвич, Т. Гарнцарек, З. Гарнцарек, Б. Перцевой, Ф.В. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Міскієвич Т., Гарнцарек З., Гарнцарек Б., Перцевой Ф.В. Використання ядра соняшникового насіння та складових його переробки у виробництві харчових продуктів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С.3 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27712 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-3.pdf | 199.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.