Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27712
Title: Використання ядра соняшникового насіння та складових його переробки у виробництві харчових продуктів
Authors: Міскієвич, Т.
Гарнцарек, З.
Гарнцарек, Б.
Перцевой, Ф.В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Міскієвич Т., Гарнцарек З., Гарнцарек Б., Перцевой Ф.В. Використання ядра соняшникового насіння та складових його переробки у виробництві харчових продуктів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С.3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27712
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-3.pdf199.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.