Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27712
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМіскієвич, Т.-
dc.contributor.authorГарнцарек, З.-
dc.contributor.authorГарнцарек, Б.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф.В.-
dc.date.accessioned2023-03-22T00:54:15Z-
dc.date.available2023-03-22T00:54:15Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМіскієвич Т., Гарнцарек З., Гарнцарек Б., Перцевой Ф.В. Використання ядра соняшникового насіння та складових його переробки у виробництві харчових продуктів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С.3uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27712-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВикористання ядра соняшникового насіння та складових його переробки у виробництві харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-3.pdf199.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.