Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27597
Назва: Розробка моделі стеричної стабілізації структури напівфабрикату повітряно-горіхового
Автори: Горальчук, Андрій Богданович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Губський, Сергій Михайлович
Товма, Лідія Федорівна
Журавльов, Сергій Володимирович
Ключові слова: напівфабрикат повітряно-горіховий;стерична стабілізація;флотація;піноутворююча здатність;стійкість піни;міжфазні шари
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Горальчук А. Б., Гринченко О. О., Губський С. М., Товма Л. Ф., Журавльов С. В. Розробка моделі стеричної стабілізації структури напівфабрикату повітряно-горіхового. Східно-європейський журнал передових технологій. 2017. Т. 3. № 11(87). С. 11-17. DOI: 10.15587/1729-4061.2017.103941.
Короткий огляд (реферат): Розроблено теоретичну модель стеричної стабілізації структури повітряно-горіхового напівфабрикату, шляхом додаткового введення дистильованих моногліцеридів та натрій-карбоксиметилцелюлози. Експериментально доведено, що введення низькомолекулярних поверхнево-активних речовин в олію забезпечує гідрофілізацію жирової фази та зменшує десорбцію білка з бульбашок повітря. Введення натрій- карбоксиметилцелюлози забезпечує підвищення в’язкості, зменшує флотацію твердих частинок горіхів, забезпечує стійкість системи до перемішування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27597
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
horalchuk_skhidno_yevropeyskyy_zhurnal_2017_3_11_11-17.pdf1.21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.