Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27597
Назва: | Розробка моделі стеричної стабілізації структури напівфабрикату повітряно-горіхового |
Автори: | Горальчук, Андрій Богданович Гринченко, Ольга Олексіївна Губський, Сергій Михайлович Товма, Лідія Федорівна Журавльов, Сергій Володимирович |
Ключові слова: | напівфабрикат повітряно-горіховий;стерична стабілізація;флотація;піноутворююча здатність;стійкість піни;міжфазні шари |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Горальчук А. Б., Гринченко О. О., Губський С. М., Товма Л. Ф., Журавльов С. В. Розробка моделі стеричної стабілізації структури напівфабрикату повітряно-горіхового. Східно-європейський журнал передових технологій. 2017. Т. 3. № 11(87). С. 11-17. DOI: 10.15587/1729-4061.2017.103941. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено теоретичну модель стеричної стабілізації структури повітряно-горіхового напівфабрикату, шляхом додаткового введення дистильованих моногліцеридів та натрій-карбоксиметилцелюлози. Експериментально доведено, що введення низькомолекулярних поверхнево-активних речовин в олію забезпечує гідрофілізацію жирової фази та зменшує десорбцію білка з бульбашок повітря. Введення натрій- карбоксиметилцелюлози забезпечує підвищення в’язкості, зменшує флотацію твердих частинок горіхів, забезпечує стійкість системи до перемішування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27597 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
horalchuk_skhidno_yevropeyskyy_zhurnal_2017_3_11_11-17.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.