Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27597
Название: | Розробка моделі стеричної стабілізації структури напівфабрикату повітряно-горіхового |
Авторы: | Горальчук, Андрій Богданович Гринченко, Ольга Олексіївна Губський, Сергій Михайлович Товма, Лідія Федорівна Журавльов, Сергій Володимирович |
Ключевые слова: | напівфабрикат повітряно-горіховий;стерична стабілізація;флотація;піноутворююча здатність;стійкість піни;міжфазні шари |
Дата публикации: | 2017 |
Библиографическое описание: | Горальчук А. Б., Гринченко О. О., Губський С. М., Товма Л. Ф., Журавльов С. В. Розробка моделі стеричної стабілізації структури напівфабрикату повітряно-горіхового. Східно-європейський журнал передових технологій. 2017. Т. 3. № 11(87). С. 11-17. DOI: 10.15587/1729-4061.2017.103941. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблено теоретичну модель стеричної стабілізації структури повітряно-горіхового напівфабрикату, шляхом додаткового введення дистильованих моногліцеридів та натрій-карбоксиметилцелюлози. Експериментально доведено, що введення низькомолекулярних поверхнево-активних речовин в олію забезпечує гідрофілізацію жирової фази та зменшує десорбцію білка з бульбашок повітря. Введення натрій- карбоксиметилцелюлози забезпечує підвищення в’язкості, зменшує флотацію твердих частинок горіхів, забезпечує стійкість системи до перемішування. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27597 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
horalchuk_skhidno_yevropeyskyy_zhurnal_2017_3_11_11-17.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.