Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27597
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горальчук, Андрій Богданович | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Губський, Сергій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Товма, Лідія Федорівна | - |
dc.contributor.author | Журавльов, Сергій Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-21T11:04:10Z | - |
dc.date.available | 2023-03-21T11:04:10Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Горальчук А. Б., Гринченко О. О., Губський С. М., Товма Л. Ф., Журавльов С. В. Розробка моделі стеричної стабілізації структури напівфабрикату повітряно-горіхового. Східно-європейський журнал передових технологій. 2017. Т. 3. № 11(87). С. 11-17. DOI: 10.15587/1729-4061.2017.103941. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27597 | - |
dc.description.abstract | Розроблено теоретичну модель стеричної стабілізації структури повітряно-горіхового напівфабрикату, шляхом додаткового введення дистильованих моногліцеридів та натрій-карбоксиметилцелюлози. Експериментально доведено, що введення низькомолекулярних поверхнево-активних речовин в олію забезпечує гідрофілізацію жирової фази та зменшує десорбцію білка з бульбашок повітря. Введення натрій- карбоксиметилцелюлози забезпечує підвищення в’язкості, зменшує флотацію твердих частинок горіхів, забезпечує стійкість системи до перемішування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикат повітряно-горіховий | uk_UA |
dc.subject | стерична стабілізація | uk_UA |
dc.subject | флотація | uk_UA |
dc.subject | піноутворююча здатність | uk_UA |
dc.subject | стійкість піни | uk_UA |
dc.subject | міжфазні шари | uk_UA |
dc.title | Розробка моделі стеричної стабілізації структури напівфабрикату повітряно-горіхового | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
horalchuk_skhidno_yevropeyskyy_zhurnal_2017_3_11_11-17.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.